• NEBANNER

O le a le aafiaga ole COVID-19 i lo tatou olaga?

 

 

O nisi tala fou e uiga ile COVID-19....

1.Ona o le lamatiaga o le thrombosis, o le faʻaogaina o le tui puipui o Johnson & Johnson na faʻatapulaʻaina e le FDA.

2.E mafai ona fofoina le COVID-19?O le tau o Stephania ua faʻateleina taimi i aso e fa.O le a lena?O faʻamatalaga lautele o loʻo faʻaalia ai o Stephania o se vailaʻau faʻaSaina masani i Saina, o loʻo iai i le stephaniaceae ma Stephania.Stephanine o se alkaloid vavae ese ma aveese mai le ulu ulu o Stephania, le tuber po o le vine o Dioscorea.O se vaega aoga o vailaʻau faʻa-Saina.I le taimi nei, ua faʻamaonia mo togafitiga o faʻamaʻi eseese.

3.Ofisa o Inisiua Faafomai: o le novel coronavirus nucleic acid detection ma le antigen detection o le a atili faaitiitia.

4.Na tuʻuina atu e le matagaluega o mataupu lautele a le Setete o Meaʻai ma Fualaau Faʻatauvaʻa le faʻaaliga i luga o le Faʻamalosia atili o le lelei ma le saogalemu o le vaavaaiga o suʻega suʻega o le coronavirus fou (lea e taʻua mulimuli ane o le "faʻaaliga"), ma fuafua e faʻatino "le vaʻavaʻa saʻo" i luga o suʻega coronavirus fou. reagents, faia ni faiga mausali ma le lelei, faʻataunuʻuina tiute autu o atinaʻe ma tagata faʻaoga, faʻatinoina le faʻalotoifale tiute faʻatulafonoina a malo faʻapitonuʻu, ma le gauai atu ma le le mautonu i galuega faʻatonutonu eseese, O le a matou faʻamausaliina le pito i lalo o le lelei ma le saogalemu, fa'amausali taunu'uga fa'atulafono, ma tu'uina atu se fa'amaoniga malosi mo le puipuia ma le fa'ama'i.

5.O le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Rusia ua resitalaina nasal spray covid-19 tui "salnavak" E tusa ai ma le TASS ma isi lipoti a le aufaasālalau a Rusia i le aso 5, o le "salnavak" o se tui tuʻufaʻatasia, lea e masani ona faʻaaogaina e puipuia ai le faʻamaʻi pipisi o le coronavirus i tagata matutua 18-60 tausaga. .E tusa ai ma le faʻamatalaga o vailaʻau, o le tui na faia i le tulaga o le nasal spray.O le tui na faia i ni vaega se lua ma le va o le tolu vaiaso.

6.O le tulaga faʻamaʻi i le tele o atunuʻu ua toe faʻaleleia nei.O ai e mata'ituina lelei le vaega fou ole virus ole Omicron.

Tala fou: e tusa ai ma faʻamatalaga lata mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, e oʻo i le 18:19 i le 6th Central Europa taimi, o le aofaʻi o faʻamaoniga o mataupu o le covid-19 i le lalolagi atoa ua oʻo i le 548990094, ma le aofaʻi o 6341637. maliu.

O ai le faatonu aoao o tandesay na fai mai i le aso 6 o le numera o lipoti covid-19 mataupu i le lalolagi atoa ua siitia i le toeitiiti 30% i le lua vaiaso talu ai.I totonu o le Iunaite Setete ma atunuu Europa, o le Omicron subtype ba 4 ma le ba 5 o loʻo faʻaosoina ai se galu fou o faʻamaʻi.O le vaiaso na teʻa nei, na faʻateleina ai mataupu i le fa mai le toʻaono o loʻo i lalo o le itumalo.E le gata i lea, o se subtype fou Ba o le Omicron virus na maua i Initia 2.75 o loʻo mataʻituina lelei.

JIN DUN Vailaau

 

图片.webp (1)


Taimi meli: Nov-03-2022